Lichaamsgerichte Training

Training Avond

Een avond om te onderzoeken wat jouw lijf je op dat moment te vertellen heeft en wat een LIJF! training je te bieden heeft.

 

Voor als je:

  • Behoefte hebt aan een avond stil te staan bij wat je lijf op dat moment te zeggen heeft. Voor zowel ‘gevorderde’ als ‘beginnende’ voelers. (als er al zoiets bestaat als niveaus in voelen...)
  • Interesse hebt in een weekend of lichaamsgericht traject bij LIJF! Maar eerst wilt kennismaken met hoe wij werken en met ons (snappen we heel goed!). 

Groepstraining

Wat we gaan we doen?

  • Een uitgebreide lichaamsgerichte oefening (of twee). In de oefening heb je alle ruimte voor jezelf, om te onderzoeken en voelen wat er in jou gebeurt. En wij begeleiden dat. We gaan op zo’n avond niet volledig de diepte in. Daar is simpelweg de tijd en ruimte niet voor. 
  • Uitleg geven over LIJF! training en onze trajecten. Niet te lang hoor! Wees niet bang voor een lange zit alleen maar luisteren.  

Apeldoorn 

Dit alles op een mooie plek in het bos op de Veluwe in de buurt van Apeldoorn , waar we alle ruimte en vrijheid hebben om goed te kunnen werken.   

Lichaamsgerichte therapie, wat is dat?

Uit je hoofd, in je lijf. Tijdens de avondtraining doen we oefeningen waarmee je de verbinding terugvindt met jezelf. Door te luisteren naar je lichaam, bouw je zelfbewustzijn op. En dat zorgt weer voor meer zelfvertrouwen en minder stress. 

Wat kost de avond?

 

€50,- 

We rekenen geen btw.

De kosten zijn ter plekke via pin te betalen.

 

Wel hebben we graag van tevoren een aanmelding van je. Dan weten we hoeveel stoelen we klaar mogen zetten.

Wanneer?

  • 13-06-2023 

De avond is van 18.30-21.30 (inloop 18.00)

Incl. koffie, thee en wat lekkers. 

 

We hebben zin om je te ontvangen en ontmoeten deze avond! Zien we je op de Veluwe?