Haptotherapeut Sanne

Sanne werkt als GZ-Haptotherapeut in Deventer. Daarvoor werkte ze zo’n 10 jaar als dramatherapeute en trainer (o.a. in de Jeugdzorg, GGZ en Justitieel kader) en deed de basisopleiding Mentalisation Based Treatment. Ook volgde ze meerdere trainingen m.b.t. schematherapie en Dialectische gedragstherapie en rondom seksualiteit (bij Rutgers). Binnen de Haptotherapie volgde ze de specialisaties trauma en problematische gehechtheid, en haptonomische relatiebegeleiding. Sanne is daarnaast ook improvisatietheater trainer én speler. 

  

 

 

 

Henrieke over Sanne: 

"Sanne is stoer, fris en zo lekker helder en duidelijk.  Improviseert en heeft de kwaliteit om daarbij  de rode draad  niet kwijt te raken. Ze is theoretisch goed onderlegd en schudt dat zo uit haar mouw. Wat heerlijk is voor mij, omdat ik nog wel eens zoek naar woorden. Sanne duikt graag de diepte in zonder angst of oordeel,  wat ze  makkelijk hand in hand laat gaan met lichtheid en humor.  En daarbij is ze een creatieve doorpakker!" 

 

Sanne over het LIJF! weekend:

"Tijdens het weekend zie ik dat mensen de connectie met zichzelf steeds dieper gaan voelen en aangaan. Ik geniet ervan dat speelsheid en plezier hand in hand kan gaan met de diepte opzoeken. Van de dynamiek in een groep en het samenwerken met Henrieke. Het is ontroerend om te zien hoe zo'n weekend een stroomversnelling in mensen op gang brengt. Sommige mensen komen zo 'strak in hun pak' binnen en gaan vrijer, meer in contact met zichzelf naar buiten. Dat mogen meevoelen, begeleiden en waarborgen vind ik echt een cadeau!"