Ik ben in een stroomversnelling geraakt als het gaat om mijn emotionele ontwikkeling”

Deelnemer, man, 27


Lichaamsgerichte training

weekend

retraite veluwe

Retraite Veluwe

Doen | Delen | Doorbreken | Durven


Wat krijg je?

Meer inzicht bewustwording en de eerste stappen om patronen te doorbreken die je niet meer passen. Echt waar, in zo'n groep ga je zoveel waardevolle lessen over jezelf krijgen.

 

Groepstraining

Doe je mee?

 

Erover nadenken, dat kun je als de beste. Dus we gaan in de actie. Niet oeverloos praten, maar echt doen. Uit je hoofd, in je lijf. Uitdagende opdrachten, reflectie momenten. Om beter te leren voelen en luisteren naar wat je lijf vertelt. Een weekend lang duiken we daarin. En dat dus in een groep. Een unieke situatie waarin je met fijne mensen kan gaan uitproberen en desnoods op een veilige manier zachtjes op je bek kunt gaan. Onder begeleiding van ervaren trainers, je bent hij ons in goede handen.

Retraite Veluwe

 

Coaching

We starten 2-3 weken voorafgaand aan het weekend met een individuele coaching. Liefst face-to-face, maar online is ook mogelijk. Daarin onderzoeken we samen je individuele doel voor dit weekend en zet je je eerste stappen in het helder krijgen van je patronen. We helpen je alvast een eindje op weg. En jij maakt kennis met ons. Ook niet onbelangrijk.

 

Contact met je lichaam

Doen | Delen

Op de eerste dag krijg je oefeningen aangereikt, waarin je het contact met je eigen lichaam en gevoelens gaat onderzoeken. Je gaat de verbinding aan met jezelf. Je krijgt uitdagende en dynamische opdrachten, afgewisseld met reflectie momenten. We geven je een theoretisch kader (want het hoofd wil ook wat en terecht) en gaan door middel van ervaringsoefeningen, steeds meer en diepgaander onderzoeken wat je patronen zijn. Je maakt stap voor stap meer kennis met de groep en onderzoekt zo ook wat jouw patronen zijn in contact met de ander.

 

Patronen doorbreken

Doorbreken | Durven

Dag twee duiken we verder de diepte in. Op dag één heb je helder gekregen wat jouw patronen nu eigenlijk zijn. Welke wil je doorbreken? Welk verlangen schuilt er in jou om eens te onderzoeken? Door middel van ervaringsgerichte oefeningen zet je stappen in het doorbreken van die patronen. Én je gaat aan de slag met hoe je dit nu mee naar huis neemt. Want thuis begint het echte werk natuurlijk pas. Het échte durven.

 

Een maand na de lichaamsgerichte training krijg je een individuele coaching met 1 van ons, om je te ondersteunen in je proces. Waar loop je nog tegenaan m.b.t je doel? Hoe is het gegaan thuis, na de training? En wat heb je nog nodig?

 

Groepsgrootte

We hebben ruimte voor maximaal 10 deelnemers. 

 

Apeldoorn

 

Dit alles op een mooie plek in het bos op de Veluwe in de buurt van Apeldoorn met goed verzorgde catering, waar we alle ruimte en vrijheid hebben om goed te kunnen werken. Boek in de omgeving een overnachting om tot rust te komen of ga lekker naar huis, wat jou past.

Training haptonomie Apeldoorn

Wij zijn haptotherapeuten uit Deventer en Zwolle en houden ons bezig met lichaamsgerichte therapie. Door het contact aan te gaan met anderen en met jezelf, kom je weer in verbinding. Eerst met jezelf, dan met de ander. Of dat nou je partner, een ouder of je kind is. Lichaamsgerichte oefeningen verminderen stress en hebben bewezen te helpen bij bijvoorbeeld een burn-out. 

 

Wat kost zo'n training?

Je betaalt voor:

  • 2 trainingsdagen; zaterdag en zondag van 09.00-17.00 uur,
  • 2 individuele coaching sessies,
  • 2 lunches, 
  • lesmateriaal

€495- 

We rekenen geen btw.

 

Gun jij jezelf wat het LIJF! - weekend met je kan doen?  Zien we je op de Veluwe?