Zij kwamen in contact met hun lijf

Reviews 

 

"In het weekend leerde ik meer contact met mijn lijf te hebben, minder ruis vanuit mijn mind, beter in contact met anderen. Ik vond het leuk, confronterend en leerzaam. Het weekend is voor mij een doorbraak geweest als het gaat om in het moment te durven reageren vanuit mijzelf.

 Ik voelde me veilig bij de trainers. Ze zijn professioneel en er werd goed aangevoeld wat op welk moment nodig was."

 

Jin, Projectmanager

 

                                                                                                                ~

 

"Het weekend bracht me veel zelf inzicht op een hele prettige en relaxte manier. Het was echt een hele mooie ervaring. Ik heb inzicht gekregen in mijn maniertjes om bij mijzelf weg te gaan en gevoeld hoe belangrijk het is dit niet te doen. In een korte tijd heb ik gevoeld dat ik mijzelf kon zijn in een groep en dat er echte ruimte was voor mijn gevoelens en emoties. De trainers zijn zeer benaderbaar en open." 

 

Dirk, eigen bedrijf

 

~  

 

"Vooraf was ik wat gespannen: durf ik me wel open te stellen in een groep? Ik vond het weekend intens, spannend en leerzaam. In een veilige omgeving, bij hele goede trainers heb ik kunnen leren over mijzelf, mijn grenzen en gevoelens. Ik heb geleerd om steeds weer bij mijzelf terug te komen, en van daaruit de verbinding met een ander aan te gaan. Ik voelde dat ik meer tot leven kwam.  De trainers zijn warm, maar schuwen het kritische niet. Ik vond het echt heel fijn en bijzonder. "

 

Tim, Docent Social Work

 

~ 

 

"Ik twijfelde van tevoren of een groep wel wat voor mij zou zijn. Maar ik wilde het juist daarom wel aangaan. Het weekend was intens en waardevol. Een heel weekend lang bezig zijn met mijzelf, juist in contact met anderen. Ik heb ook veel geleerd van de groep, hoe zij in een soortgelijk proces zitten. Hun feedback en reacties daar kan én wil ik wat mee. De trainers voelden fijn en vertrouwd, ik heb echt angsten overwonnen. Ik heb geleerd in contact te zijn met mijzelf, in verbinding met anderen. "

 

Nicoline, Analist 

 

 

"Ik vroeg me af of ik wel durfde om deel te nemen, toegeven aan mijzelf dat ik iets niet zelf kon oplossen was moeilijk. Het is een aanwinst voor iedereen om even stil te staan en te voelen wat er in je speelt. Het weekend was speels en serieus, de trainers liefdevol en geduldig. Ik heb een begin gemaakt en hoe ik kan luisteren naar mijzelf, en ontdekt hoeveel ik neerleg bij anderen. Ik heb blokkades in mijzelf gevoeld, maar ook de verlichting als je er niet tegen vecht. Het voelde ook fijn te delen met andere deelnemers, dan voelt het minder alleen. "

 

Rick, Barista

 

~

 

“Het weekend was heel intensief en waardevol. In de groep voelde ik me vertrouwd. Ik ontdekte dat ik nog geslotener was dan ik al dacht. Op een veilige manier was er ruimte voor mijn gevoel en kon ik ontdekken dat er nog boosheid in mij zat. Het voelt als een opluchting dat ik dit ruimte heb kunnen geven en voel me nu vrijer, groter en meer mezelf. Ik heb geleerd ruimte in te nemen, vanuit mijzelf.”

 

Grietje

 

~

 

“Door de training ben ik me nog bewuster geworden van mijn eigen beweging en die van anderen. Het was heftig om te merken hoe snel ik contact verlies, met mezelf en daarmee met anderen. Deze ervaring gaat me helpen dat minder op mezelf te betrekken. Echt in contact zijn met mezelf in bijzijn van anderen, heeft me veel zelfinzicht gegeven. Door contact te hebben met mijn basis en mijn gevoel te accepteren, komt er in mij bewust contact. Dankzij de toegankelijke en creatieve trainers en de open gelijkgestemde medecursisten durfde ik mezelf te zijn. Een cadeautje voor mezelf". 

 

Ruben,  Ambtenaar 

 

~

 

“Ik heb ervaren dat het niet zozeer de nabijheid van een ander is die me spanning geeft in contact, maar vooral het gevoel dat ik niet meer vrijuit kan bewegen en mijn eigen ruimte innemen. Ik heb ervaren dat ik deze spanning juist kan doen verminderen, wanneer ik de ruimte voor mijzelf behoud. Het weekend vond ik aangenaam en intens, fijn om samen met anderen te doen en ervaren“

 

Man, deelnemer

 

~

 

 

“Ik heb duidelijker gevoeld wat mijn patronen en denkwijzen zijn, en ervaren welke impact contact op mijn lichaam heeft. Ik heb ontdekt dat ik weleens wat minder mijn best mag doen. Ik heb geleerd te voelen ipv vooral te denken of doen. Ik heb ervaren dat ik me zowel vrij als stevig tegelijkertijd kan voelen in contact. Ik vond het weekend mooi, intensief, waardevol, gezellig, grensverleggend, met een warme sfeer en spannend.”

 

Veronique, yogadocent

 

~

 

Ik heb de training ervaren als intens en inzichtrijk. Het was een fijne groep om mee te werken. Er is weinig ruimte om je te verstoppen, dus je leert ook jezelf goed kennen. Zo heb ik ontdekt dat ik mijzelf buiten een groep plaats, i.p.v dat de ander dat doet. Ik heb gevoeld dat mijn enthousiasme, speelsheid en avontuurlijk karakter door de ander niet als ‘teveel’ ervaren wordt, zolang ik het vanuit contact doe. Stapsgewijs en afgestemd op elkaars behoeften. De trainers vind ik passievol, warm, innemend en kundig en ze vullen elkaar goed aan.“

 

Casper, projectleider

 

~