Haptotherapeut Henrieke

Haptotherapeut Henrieke

Henrieke werkt als GZ-Haptotherapeut in Zwolle. Ze heeft jarenlange ervaring als casemanager, crisismedewerker, adviseur, trainer en projectleider in de aanpak van huiselijk geweld. Is opgeleid trainer via ICM opleidingen en volgde o.a. trainingen in de methodieken Krachtwerk en Crisisinterventie. Binnen de Haptotherapie volgde ze de specialisaties trauma en problematische gehechtheid, en haptonomische relatiebegeleiding. 

 

Sanne over Henrieke: 

"Henrieke heeft een hele fijne, rustige aandacht. Ze is warm, liefdevol en durft de vinger op de zere plek te leggen. Ze kan het tempo verlagen, daar waar ik soms te snel wil. Ze durft de ruimte en de stilte te pakken, die vaak juist zo nodig is. Ik kan ontzettend met haar lachen, ze heeft een speelsheid en stoere kant waar ik enorm blij van word en die ik herken. Ook heeft ze altijd de structuur goed voor ogen, heel fijn naast mijn chaos. "

 

Henrieke over het LIJF! weekend

"Ik krijg vleugels van de organisatie, maar vooral van het uitvoeren van het weekend. Het samenspel van onze ervaring, kennis, de dynamiek in de groep en locatie, maakt het zo boeiend, uniek en ook uitdagend. Voor mij is het zo de kunst om, in een veilige, warme sfeer en omgeving, een afwisselend en doortastend programma neer te zetten waar iedereen enthousiast van wordt en natuurlijk de vruchten van plukt.  Als dat lukt, dan is het is zo'n mooie vorm om met en van elkaar te leren, dat is echt te gek!"

.